Plein Public

Advies en begeleiding bij kunstprojecten in de openbare ruimte

Redactie en research publicatie Kanaleneiland 2011

jaar : 2011
opdrachtgever : Bureau Venhuizen
grafische vormgeving : Brigitta van Weeren
redactie en research : Martine Herman

In opdracht van Bureau Venhuizen heeft Martine Herman meegewerkt aan de publicatie ‘De verzamelde werken van Krachtwijk Kanaleneiland 2000-2010.’ Onder het motto ‘Alweer een rapport!’ heeft bureau Venhuizen zich door een spaghettiberg van onderzoeken, rapporten, brochures, metingen en beleidsplannen over Kanaleneiland heen geworsteld. Deze verzameling papier is in kaart gebracht en gecategoriseerd en toont de cultuur van vernieuwing. Het is het oeuvre van Kanaleneiland in verandering. De verzameling is bij wijze van overzichtscatalogus gepresenteerd.

 

 


Plein Public zorgt ervoor dat kunst er echt komt en dat er echte kunst komt.